اگر نتونم چکها را پرداخت کنم شهرداری چه اقدامی علیه بنده انجام می دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۰ #85088795

سلام و عرض ادب وقتتون بخیر
سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بنده یک واحد آپارتمان در تهران دارم که سند مسکونی دارد و به جزو واحد بنده دو واحد دیگه هم سند مسکونی دارد و باقی واحدهای ساختمان سند اداری دارند الان شهرداری گفته قانون جدید آمده که باید سند اداری شود و حتی وکلا و پزشکان هم نمی توانند در آپارتمانی که سند مسکونی دارد فعالیت داشته باشند میخواستم بدونم چنین قانونی جدیدا تصویب شده؟

بعد بابت اداری کردن مبلغ زیادی به صورت قسط بندی در نظر گرفتند و چند تا چک دادم اگر نتونم چکها را پرداخت کنم شهرداری چه اقدامی علیه بنده انجام می دهد؟
بعد اینکه گفتن برای اینکه واحد اداری شود باید سایر مالکین ساختمان رضایت داشته باشند و رضایت خود را اعلام کنند چنین موضوعی صحت دارد؟

سپاس بیکران

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خی هنوز موضوع اداری بودن محل به عناون قانون مصوب نشده است لذا با عدم کارسازی چک علیه صادر کننده طرح دعوا صورت خواهد گرفت

چنین قانونی فعلا تصویب نشده ولی پیشنهاد شده مجلس درحال بررسی است

باسلام

شما ملزم به وصول مبلغ چک هستید.
الزام شهرداری هیچ وجاهت قانونی ندارد.
موفق و موید باشید.

با سلام. این قانون هنوز تصویب نشده است اما با توجه به اینکه چک دادید در صورت عدم پرداخت چک در وقت معین می توانند علیه شما اقدام کنند .
رضایت کل مالکین نیاز است

با درود
در صورت عدم پرداخت چک می‌توانند، علیه صادر کننده اقدام نمایند.

این قانون هنوز تصویب نشده است اما با توجه به اینکه چک دادید مجبور به پاس کردن چک‌ها هستید

این قانون هنوز تصویب نشده است