وام ازدواج نزد نامزدم بوده و ضامن وی با پرداخت آن از من شکایت کرده است چه طور باید از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #85081770

سلام
وام ازدواج من دست نامزدم بود که ضامن هم یکی خودشون شدن یکی هم دوست پدرشون ولی به مشکل خوردیم و نامزدم برای اینکه منو اذیت کنن به دوست پدرشون که ضامن بود گفتن مبلغو پرداخت کند و از من شکایت کند.من نتونستم در جلسه حضور پیدا کنم و درخواست واخواهی زدم.میخواستم راهنمایی کنید من چه دفاعیاتی باید بکنم؟؟همچنین با خودم شاهد ببرم که من توانایی پرداخت وام رو ندارم؟؟چون من جایی مشغول نیسم و وام هم دست نامزدم بوده من نمیدونستم اقساطو پرداخت نکردن که از این طریق بخوان شکایت کنن جهت اذیت کردن من.ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهرحال چون وام بنام شما دریافت شده است اکنون شما مسئول پرداخت هستید اگر رسیدی دارید که مبلغ را به نامزدتان داده اید از طریق رسید مطالبه وجه از ایشان بنمایید ولی این امر مانع از اقدام ضامن برای مطالبه وجه نمی باشد .

سلام
اگر وام به نام شما بوده در هر صورت شما مسول پرداخت آن هستید و ضامن ها می توانند جهت مطالبه وجوه پرداختی به شما رجوع کنند.