آیا پروندش رفته دادگاه منو محکوم میکنن؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۰ #85019059

سلام خسته نباشید من از شخصی طلب داشتم زنگش زدم گفت بیا در خونه طلبتو بگیر منم رفتم وایساد در خونه به من فوش دادن و... منو تحریک کرد منم فوشش دادم از لحظه فوش من فیلم گرفته و منم زنگ ۱۱۰ زدم ولی کسی نیومد فردا رفتم شکایت مطالبه کرد و اونم ۲۰روز بعد این ماجرا رفت شکایت کرد و داخل شورای حل اختلاف میگفت من شکایت پولمو پس بگیرم تا رضابت بده من این کارو نکردم حالا پروندش رفته بازپرسی دادسرای و دادگاه منم حکمش اومد و اوشونو محکوم کرد به پرداخت بدهی.
آیا حکم بازداشت برای من صادر میشود؟
اولین بارمه کسی ازم شکایت میکند.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادکاه ایشان را به پرداخت بدهی در حق شما محکوم کرده
واگر شما نیز بخاطر فحاشی به فحاشی کردن اقرار و در دادکاه محکوم شوید جریمه ناچیزی خواهید پرداخت

در صورت محکوم شدن هم مجازات توهین جریمه نقدی تا یک میلیون ریال است و بازداشت موقت قرار تامین معمول و مناسب این اتهام نیست

درود
دادسرا اگر دلایل کافی باشد قرار جلب به دادرسی و سپس کیفرخواست صادر می کنند سپس پرونده به دادگاه می رود در کل محکومیت بستگی به دلایل ارایه شده از سوی شاکی دارد.

فیلم دلیل محسوب نمیشه و به عنوان اماره در کنار دلایل دیگر از جمله شهادت شهود بررسی می شود و پرونده ی توهین و پرونده ی مطالبه دو موضوع جداگانه هست و ربطی به هم ندارند، ایشون هم ملزم به پرداخت بدهیشون هستن

این دو پرونده جدا و غیر مرتبط اند. باید منتظر رای باشید در صورت اثبات اتهام شما حکم جزای نقدی دارد.

فیلم از ادله اثبات دعوا نمی باشد اماره ای است جهت علم قاضی بنابراین برای اثبات جرم باید از شهادت شهود استفاده کند

سلام، با توجه به این که دو پرونده جداگانه بوده ایشان ملزم به پرداخت مبلغ بدهی، و شما نیز در صورت اثبات جرم افترا و توهین به جزای نقدی به نفع دولت محکوم خواهید شد، لیکن فیلم به تنهایی ادله محسوب نمی شود و اماره بوده که ممکن است موجب علم قاضی شود.