آیا کارفرما میتونه ثابت کنه که من نیروی ساعتی بودم یا براساس قرارداد روند ادامه پیدا میکنه و طبق ۸ ساعت حقوق بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #84986300

سلام.
من مهر ماه سال ۹۷ در شرکتی مشغول به کار شدم و بصورت ساعتی و ۵ ساعت در روز کار میکردم... عید ۹۸ بیمه شدم و قراردادی مبنی بر ۸ ساعت کار در روز روز و حفوق اداره کار برای من در نظر گرفته شد اما همچنان بصورت ساعتی و روزی ۵ ساعت حقوق دریافت میکردم و به علت سفته ۱۰ ملیون تومانی امضا شده و بدون تاریخ و بدون رسیدی که دست شرکت داشتم اعتراض نکردم و هر روز بعد از ورود و خروج توسط فروشگاهی که در آنجا کار میکردم ساعت وارد میشد و امضا میشد البته هربار متفاوت بود و شخص خاصی امضا نمیکرد و گاهی حتی خودم بجای مدیریت امضا میزدم و گاهی از من لوکیشن در وات اپ می‌خواستند و امضایی گرفته نمیشد... عید ۹۹ هیچگونه عیدی و سنواتی به من پرداخت نشد و به علت پایان قرارداد و ندادن حق سنوات و عیدی همکاری ما تمام شد و من شکایتی تنظیم کرد براین اساس که عیدی و سنوات به من داده نشده و ۶ ماه اول بیمه نشدم و حقوقم کمتر از حقوقی بود که در قرارداد ذکر شده و تمامی روزهای آف و تعطیلی و مرخصی ها بدون حقوق بوده
اگر بتونه ثابت کنه میتونم با سفته هایی که دستشون داشتم بگم که مجبور به سکوت بودم؟ یا ادعای جعلی بودن امضاهارو کنم؟ و اینکه اگه نتونم ثابت کنم چه اتفاقی برای شکایتم میوفته؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصل بر ۸ ساعت کار شماست مگر اینکه کارفرما دلیل و مدرکی محکمه پسند ارایه نماید که شما ساعتی مشغول به فعالیت بوده اید.

سلام
اثبات ادعا جهت پرداخت کردن مزد و غیره بر عهده کارفرماست مطمئنا قانون با کارگر است و شما میتوانید به استناد مبالغ واریزی از سوی کارفرما و پرینت بانکی خود اقدام به اثبات کارکرد برای کارفرما داشته باشید