در رای نوشته شده به علت زیاد بودن حقوق اضافه کاری، به من چیزی تعلق نمیگیره، از نظر شما من اعتراض بزنم تاثیری داره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #84982589

با سلام ....
من در یک فروشگاه پوشاک ۷ ماه و نیم کار میکردم که قراردادی نداشتم و بیمه نبودم و هر چند ماه یک بار حقوق دریافت میکردم و حقوق دو ماه اخر هم دریافت نکردم ....شکایت کردم در جلسه شکایت گفتن ماهانه چه مقدار حقوق دریافت میکردین گفتم ۲ تومن که با پورسانت که بستگی به فروش خودم و فروشگاه داشته تقریبا ۲ میلیون ۳۰۰ هزار تومان که ممکن بود یک ماه کم تر و بیشتر شود ....ساعت کاری منم ماهانه ۲۶۰ تا ۲۸۰ ساعت بوده که این ساعت در یک ماه حتی به ۲۹۰ ساعت هم کشیده شده .. حتی مدارک ساعت کاری با مهر فروشگاه از مدیر فروشگاه دریافت شده و ارائه شده .....ولی در رای نوشته شده به علت زیاد بودن حقوق اضافه کاری ....بن خار و بار و حق مسکن به من داده نمیشه .....خواستم بدونم از نظر شما من اعتراض بزنم تاثیری داره یا نه این رای منطقیه؟
و اگه میتونم اعتراض بزنم و به نتیجه ای برسم چی باید بنویسم در اعتراضم چون باید در سایت ثبتش اعتراض بخاطر کرونا حضوری انجام نمیدن .... خیلی لطف بزرگی میکنین جواب من و بدین با تشکر ممنون از شما

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسه طبق توضیح شما ، قرارداد کاری تون خارج از قواعد کارگری تلقی شده ، اگه قرارداد دارید و نحوه تنظیم به درستی صورت گرفته نه مشارکت یا اخذ پورسانت ، میتونید با اعتراض خوب نتیجه بگیرید

بدلیل حقوق زیاد شکایت شما رد نشده بلکه چون ادعا کردی پورسانت می گرفتم لذا موضوع را خارج روابط کارگری و کارفرمای تشخیص داده و شکایت تورا رد کرده اند بله با یه کارشناس یا وکیل متخصص در امور کارو کارگری کمک بگیر و اعتراض بده