آیا رضایتی که هنوز قاضی دستور ثبت در پرونده را نداده, قابل پس گرفتن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۹ #84933618

با سلام
بنده در پرونده ای از شخصی وفق ماده ۲۷۸ تقاضای تجویز تعقیب مجدد متهم پرونده را داده بودم که در این پرونده در نهایت ۶ سال زندانی به جرم کلاهبرداری و تکرر جرم در یک سال برای آن شخص بریده اند‌ و در حال حاضر همان پرونده در تجدید نظر به لحاظ این که گفته اند دادستان ترتیبات قانونی را رعایت نکرده از پرونده نقص گرفته اند مراحل پرونده از اول شروع شده و در حال انجام است حال اینکه بنده از آن شخص رضایت داده ام و آن شخص هم از پرونده ای که با ترفند از من امضا گرفته و مرا محکوم کرده رضایت داده است حال اینکه اگر روال عادی پرونده شکایت من پیش برود در ادامه پرونده شکایت من پرونده شکایت آن شخص را متوقف می‌کند چون کاملا به وی ثابت شده ولی حالا پس از اعلام رضایت بنده از وی متوجه شدم که آن شخص پرونده مجنونی برایش درست شده و امکان دارد که رضایتی که آن شخص از من داده بی اعتبار شود
از طرفی رضایتی که من تحویل دفتردار شعبه داده ام به خاطر مرخصی بودن دادیار شعبه هنوز ثبت در پرونده نشده
آیا من می‌توانم رضایتم را قبل از اینکه دادیار شعبه از مرخصی برگردد از دفتر شعبه پس بگیرم
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید رضایت نامه خود را از دادگاه مسترد نمایید .