دادخواست اعسار و معرفی مال، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲ #84855466

من در شورای حل اختلاف به پرداخت ۷ میلیون تومان محکوم شده ام.
از آنجایی که هیچگونه مالی ندارم و بیکار نیز می باشم، دادخواست اعسار من به چه صورت خواهد شد؟
یک کامپیوتر و مانیتور تنها دارایی من است، آیا میتوانم آن را به عنوان مال معرفی کنم برای فروش و مزایده؟
و به چه صورت باید مال را معرفی کنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به رابدهید و در صورت قبولی اعسار به اقساط بپردازید .

هرگونه مالی اعم ازمنقول راباید در لیست اموال اعلام کنید

سلام دوست گرامی
شما برای اینکه بخواهید دادخواست اعسار بدهید بایستی لیست اموال و دارایی و پرینت حساب همراه با استشهادیه به شورا بدهید ولی کامپیوتر می تواند جز مستثنیات باشد و معمولا برای این مبالغ اعسار را نمی پذیرند(در شهر تهران)

شما باید استشهادیه ای تنظیم کنید و به امضا برسانید تا زمانی که اعسار شما ثابت شود
در خصوص این دو مالی که داریداگر وسلیه کار و امرار معاشتان باشد از مستثنیات دین محسوب می شود

سلام شما می توانید اموال را معرفی کنید و نسبت به مابقی بدهی دادخواست اعسار بدهید و باید مطابق ماده ۸ و ۹ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مدارک را ضمیمه دادخواست نمایید .

سلام
دادخواستی مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به که مستند به استشهادیه دو نفر شاهد باشد، باید تنظیم و پس از ابلاغ اجراییه، ثبت کنید... حتما لیست اموال و شماره حساب خود را نیز پیوست دادخواست نمایید