مفهوم و منظور بخشی از رای مطالبه وجه بابت دریافت تاخیر تادیه

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۳ #84846507

سلام، بنده از شخصی مطالبه‌ای داشتم و بعد از دادرسی حکم صادر شده اما درمورد تاخیر تادیه این متن رو متوجه نمی‌شم. منظور این هست که کلا از این بابت خسارتی بهم نمیدن یا فقط از روز ثبت شکایت محاسبه میشه؟
"در مورد خواسته خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید تا یوم‌الوصول با توجه به صراحت ماده ۵۲۲ قانون آئین دادرسی مدنی از جمله شرایط لازم جهت استحقاق دریافت خسارت تاخیر تادیه مطالبه داین است که در این مدت مدرکی دال بر مطالبه از سوی خواهان صورت نگرفته است، لذا خواهان مستحق دریافت خسارت تاخیر تادیه به شرح خواسته نمی‌باشد . لذا مستند به ماده ۱۲۵۷ قانون مدنی حکم بر بی‌حقی خواهان صادر و اعلام می‌گردد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، طبق رای خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق نگرفته چون دلیلی دال بر مطالبه ارائه ندادید.

با سلام
قاضی محترم خواسته تاخیر تادیه شما را نپذیرفته اند

دیرکرد پرداخت بدهی که مطابق با نرخ تورم بانک مرکزی اعلام می گردد.

سلام
طبق رای صادره که بیان کردید، خسارت تاخیر تادیه مورد پذیرش قرار نگرفته است.

با سلام
استحقاق شما نسبت به خسارت تاخیر تادیه مورد پذیرش قاضی محترم قرار نگرفته است. می توانید در مهلت مقرر قانونی نسبت به این رای، تجدیدنظر خواهی نمایید.