آیا من مرتکب جرمی شده ام؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۸ #84828009

درود گرامیان
یک دختری از طریق بازی به گروه تلگرامی بازی اومد و به من زنگ زد برای آیدیم، بعد کمی پیام میدادیم خواستم باهاش باشم اما گفت نامزد دارم و نمیخوامش، منم بیخیال شدم حالا چن شب پیش تماس گرفتم حالشو بپرسم بعد نامزدش برداشت گوشیو و حالا میگه میخوام شکایت کنم، خط هم به نامم نیست.
بنظرتون چه اتفاقی میفته برا من؟
اون همدان و من استان فارس، بعد خودش زنگ میزد خودشم پیام میداد من خیلی کمتر، نامزدشم فحاشی زیاد کرده.
بنظرتون خودشم گیر هست؟
چند ماه طول میکشه پیگیریم کنن؟
و آیا من جرمی رو انجام دادم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان شکایت علیه شما دارد
اما متعاقبا شما هم می توانید نسبت به تهدید و توهین های به عمل امده شکایت نمایید

مشخص نیست متن چت ها چه بوده و تعداد چت ها چقدربوده .

با سلام ایشان میتوانند شکایت کنند به جرم مزاحمت و رابطه نامشروع
اما امکان شکایت برای شما هم وجود دارد به دلیل توهین
اما بهتر است اقدامی فعلا نکنید

با سلام بهتر است با تماس با نامزد ایشان و عذرخواهی و قول و تعهد اخلاقی به عدم تکرار چنین اشتباهی موضوع را ختم نمایید. ولی شکایت مزاحمت تلفنی فقط از سوی همسر قانونی و یا شخص صاحب خط مورد پذیرش واقع میگردد.

ایشان میتواند شکایت کند شما هم برای توهین و تهدید میتوانید از ایشان شکایت کنید
فعلا کاری انجام ندهید و در ارتباط نباشید دیگر شاید شکایتی نکنند

سلام.چون نامزد همسر قانونی محسوب نمی شود پس نگران شکایت نامزدش نباشید مگر اینکه به جرم مزاحمت تلفنی ،دختر از شما شکایت کند.

سلام
هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را مختل کند، برای بار نخست پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه‌های مربوطه خواهد بود.