میتوانیم وکالت ندهیم و بگوییم عدم خلافی بگیر بعد دانگ زده میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #84825159

با سلام در قرارداد مشارکت در ساخت، سازنده از ما ( مالک ) دانگ میخواهد ولی چون تخلف شهرداری دارد شهرداری نامه عدم تخلف صادر نمیکند و ما نمیتوانیم دانگ بزنیم و از ما وکالت میخواهد ایا میتوانیم وکالت ندهیم و بگوییم عدم خلافی بگیر بعد دانگ زده میشود؟ و ایا به خاطر دانگ نزدن جربمه میشویم یا نه؟ چون مشکل از سازنده است

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برسی این موضوع بدون رویت تفاهم نامه و یا قرارداد مشارکت در ساخت فی ما بین عملا میسر نخواهد بود . ولی در صورت کلی چنانچه موانع انتقال در اثر عمل سازنده بوجود آمده باشد شما مکلف به پرداخت خسارت نیستید.
طی اظهارنامه رسمی به سازنده امادگی خود جهت انتقال سهم سند اعلام نموده و اعلام نمایید که منع انتقال بنا به تخلف سازنده بوده و از وی بخواهید در جهت رفع مانع قانونی از جانب شهرداری اقدام نموده و به شما بجهت انتقال مراجعه نماید.