توقیف اموال برای مهریه چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #84739077

من پرونده مهریه ام تو بخش اجرا در اداره ثبت گیر کرده و خدا بخواد بیرونم نمیاد الان سه ماهه تا گواهی اداره ثبتم نباشه نمیتونم سکه اجرا بذارم
الان من اجاره نامه خونه ای که شوهرم اجاره کرده دستمه کارمند بخش اجرای اداره ثبت میگه با اون احاره نامه مبشه رهن خونه رو توقیف کرد وکیلم میگه نه رهن قابل توقیف نیست الان به نظر شما من چکار کنم قابل توقیف هست یا نه؟؟؟
چرا اداره ثبت به من گواهی نمیده بین آسمون و زمین گیر کردن

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مورد مذکور جزء مستثنیات دین بوده و امکان توقیف آن وجود نخواهد داشت

سلام . نمیشه توقیفش کرد جزو مستثنیات دین میباشد .