درخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی ثبت و منع نقل و انتقال ملک بهتر است برای دادگاه بدوی ثبت شود یا دادگاه تجدید نظر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #84732531

باسلام
ملکی را خریداری کرده ایم که رهن بانک است و اکنون فروشنده از فک رهن بانک و انتقال سند خودداری می کند. با طرح شکایت از فروشنده، رای حضوری مبنی بر الزام فروشنده به فک رهن صادر شد. اما بانک اقدام به اجرا گذاشتن مزایده ملک کرده است.
با توجه به اینکه حکم اولیه و حضوری است و احتمال دارد فروشنده درخواست تجدید نظر دهد، برای درخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی ثبت و منع نقل و انتقال ملک بهتر است این درخواست برای دادگاه بدوی ثبت شود یا پس از درخواست تجدید نظر فروشنده، خطاب به دادگاه تجدید نظر ثبت شود؟ ضمنا فروشنده حدود ۱۰ روز دیگر مهلت درخواست تجدیدنظر دارد.
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر از بدوی دستور بگیرید بهتر است.

فرقی نمی کند در هر مرحله هست باید در همان مرحله درخواست شود.

سلام
بهتر است در دادگاه بدوی مطرح شود.