سهم الارث مادر از اموال پسرش چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۶ #84723732

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم سهم ارث مادرم از پسرش که چند ساله پیش فوت کرده چقدره البته مادر هم فوت کرده و سهم قرار است بینه ما خواهر برادران و بچه های بردارم تقسیم بشود ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
یک ششم می باشد

بااحترام
سهم الارث مادر از فرزند یک ششم می باشد

درود سهم الارث مادر از فرزند یک ششم هست

سهم الارث مادر از فرزند یک ششم هست و در صورت فوت مادر این سهم بین فرزندان وی تقسیم خواهد شد

اگر فقط پدرش وارث او باشد (متوفی فرزندی نداشته باشد و مادر متوفی در قید حیات نباشد): در این صورت تمام اموال باقی مانده از متوفی (ترکه) به پدر او تعلق می گیرد.
اگر فقط مادرش وارث او باشد (متوفی فرزندی نداشته باشد و پدر متوفی در قید حیات نباشد): در این صورت تمام اموال باقی مانده از متوفی (ترکه) به مادر او تعلق می گیرد.
اگر فقط یک دختر وارث او باشد (والدین متوفی در قید حیات نباشند و فرزند پسر نداشته باشد): در این صورت تمام اموال باقی مانده از متوفی (ترکه) به دختر او تعلق می گیرد.
اگر فقط یک پسر وارث او باشد (والدین متوفی در قید حیات نباشند و فرزند دیگری نداشته باشد): در این صورت تمام اموال باقی مانده از متوفی (ترکه) به پسر او تعلق می گیرد.
اگر فقط پدر و مادرش وارث او باشند (متوفی فرزندی نداشته باشد): در این صورت یک سوم از ترکه به مادر و دو سوم به پدر متوفی می رسد.
در این حالت اگر متوفی علاوه بر پدر و مادر دارای چند خواهر یا برادر نیز باشد، گرچه از ترکه سهمی ندارند ولی موجب خواهد شد که مادر نتواند بیش از یک ششم از ترکه ارث ببرد

سلام
یک ششم از ارث پسر به مادر می‌رسد.

سهم مادر یک ششم از اموال پسر است