میگویند اگر رابطه ما رسمی بشه به صورت صیغه یا عقد دایم قاضی تو مجازات ضرب و شتمی که داشتن تخفیف قائل میشن آیا همچین چیزی صحیح هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #84720611

سلام
بنده با آقایی مدت یکسال هست دوست هستم خانواده هر دو در جریان هستن اما به دلیل مشکلات مالی هنوز این رابطه رسمی نشده پسر دایی این آقا گوشی ایشون رو هک کرده و عکس های من که داخل گوشی بوده رو برداشتن ایشون هم بخاطر تعصب و غیرت پسر داییشونو کتک زدن و حالا از دستش شکایت شده ایشون میگن اگر رابطه ما رسمی بشه به صورت صیغه یا عقد دایم قاضی تو مجازات ضرب و شتمی که داشتن تخفیف قائل میشن
آیا همچین چیزی صحیح هست؟
اینکه علت ضرب و شتم ناموسی بوده یا چیز دیگه ای موثر هست تو حکم قاضی؟
یا در هر صورت عمدی بوده و تفاوتی تو مجازاتش نداره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
خیر تاثیری در مجازات ندارد مراجع قضایی و انتظامی به منظور جلوگیری از شخصی شدن مجازات ها تشکیل شده اند که اشخاص خود در سدد کیفر نباشند لیکن میتوانید با اقداماتی از تقلیل و تخفیف در مجازات بهره مند شوید لیکن واقعا با نوشتن پیام امکان ارائه مشاوره صحیح و قانونی فراهم نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

ضرب و جرح در قانون جرم تلقی شده و مجازات آن هم پرداخت دیه و تحت شرایطی حبس است . علت ضرب و جرح و ناموسی یا غیر ناموسی بودن آن تاثیری در مجازات ندارد .