ماشین سندش دست من هست؛ میتونه ماشین رو قولنامه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #84703350

سلام.من طلب همریه کردم و از طریق ثبت ماشین و حساب شوهرم رو مسدود کردم. شوهر چند روز بعد از این که نامه از محضر براش ارسال شده سپرده هاشو خالی کرده ایا من میتونم اعتراض بزنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در صورتی که پس از اجرای رسمی ثبت و دستور توقیف اموال باشد فرار از دین ‌محسوب ‌خواهد گردید، اما تا قبل از آن اصولا نقل و انتقالات اموال صحیح می باشد مگر اینکه بتوانید سونیت(جهت فرار از دین) را اثبات کنید که از قراین آن ‌منتقل کردن اموال به اقوام درجه یک(مانند پدر و مادر) خواهد بود؛ توصیه می گردد موضوع را به وکیل خانواده جهت پیگیری مناسب بسپارید؛ آرزوی عاقبت بخیری.