آیا همسرم میتواند با استناد به مدرک افسردگی من که مربوط به سه سال قبل هست حضانت فرزندم که چهارسالشه را از من بگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۱۰ #84695841

با سلام

آیا همسرم میتونه به استناد به مدرک پزشکی افسردگی من که مربوط به سه سال قبل هست حضانت فرزندم که چهارسالشه از من بگیره؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت تاپایان ۷سالگی بامادرهست .‌

اگر سلامت شما اکنون تایید گردد خیر ، بهرحال برای اثبات این موضوع ایشان بایستی درخواست نماید تا پزشکی قانونی بررسی نماید .

خیر به استناد همچین مدرکی نمی تواند حضانت را از شما بگیرد
شما بهتر است از پزشک متخصص نامه ای مبنی بر سلامت کنونی خود به همراه داشته باشید تا در جلسه دفاع در داد گاه ارائه دهید

با سلام خیر
و باید حال اکنون شما توسط پزشک قانونی یا پزشک معتمد بررسی گردد

بیماری افسردگی به تنهایی موجب سلب حضانت از شما نمی شود. مگر اینکه بیماری شما در حدی باشد که سلامتی یا امنیت فرزندتان تامین نگردد. یا اینکه دادگاه تشخیص دهد منفعت فرزند ایجاب میکند که حضانت با همسرتان باشد.

سلام . بیماری افسردگی به خودی خود مانع حضانت نیست . باید پزشکی قانون تایید کند که بیماری شما به حدی است که بودن طفل نزد شما باعث بروز مخاطره برای اوست .

بسمه تعالی : در فرض سوال و استمرار افسردگی با جلب نظر پزشک معتمد یا پزشکی قانونی جواب مثبت خواهد بود مگر سلامت کامل شما در حال حاضر تایید گردد که پاسخ منفی ست