چک رو بهش پس دادم ولی اون کپی رنگی صلحنامه رو پاره کرد و الان رفته الزام به تنظیم سند رسمی کرده؛ چه دفاعی باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۳ #84564019

سلام
تو اولین مشاجره ای که با همسرم داشتم چون از اول ازدواج حواسش به مهریه ام بود هیچ مالی به نام خودش نداشت
میگفت اعسار میزنم ماهی ۷۰۰ تومن میندازم جلوت بهم گفت بیا چک مهریه ات رو بکشم برو خونه بابات یه چک ۱۰۰ میلیونی نوشت و با وکیلشون یه متن صلحنامه مهریه گذاشت جلوم این شرط توش بود که تا مدت یک ماه هر یک از طرفین میتونن معامله رو فسخ کنن و متصالح (شوهرم) حق استرداد چک و فسخ صلح رو داره
بعد گفت پشیمونم شدی بیا چک و پس بده منم اینو پاره میکنم برو بزار اجرا منم قبول کردم و هر دو تامون امضا و اثر انگشت زدیم (انکار پذیرفته نیست) برادرش و وکیلش هم شاهد بودن
بعد از ۴ روز اومد گفت نه پول لازمم چک و پس میدی یا برم دادخواست فسخ بدم؟
چک رو بهش پس دادم ولی اون کپی رنگی صلحنامه رو پاره کرد و الان رفته الزام به تنظیم سند رسمی کرده به استناد
ماده ۴۷ ثبت اسناد و املاک بند دوم
چه دفاعی باید بکنم راهی هست؟؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در صورت داشتن شاهد امکان دفاع دارید ولی با مطالبی که بیان نموده اید بعید است بتوانید موضوع ادعایی خود را ثابت کنید .

باید مدرک وشهودی بر ادعای خود داشته باشید والا کاری نمی توانی بکنی

درود
اگر مدرکی ندارید نمی توانید صلح را ثابت کنید.