میتونم شکایت کنم از ایشون و سابقه سالهایی که بیمه رد نشده رو به سوابقم اضافه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #84541587

سلام بنده به مدت ۱۰ سال در یک فروشگاه پوشاک مشغول به کار بودم و کارفرما بیمه بنده رو رد نکرده

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله تمام سال هایی که کار کرده اید قابل مطالبه است

بله به اداره کار محل کارگاه مراجعه و علیه ایشان اقامه دعوا کنید

نسبت به تمام این ده سال شما باید بیمه میشدید و اگر به اداره کار مراجعه کنید میتوانید دادخواست علیه کارفرما تنطیم کنید و حقوق و حق بیمه و ...را که در مورد شما اجحاف شده را مطالبه کنید