میخواهم به نام دیگری انتقال دهم به طوریکه نتواند آن را بفروشد و بعدا خودم بنام خودم بزنم، چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۵ #84520978

باسلام

ملکی با مبایعه نامه به نام من انتقال داده شدن و قرار است با سند رسمی طی چند روز آتی به نام من انتقال داده شود، میخواهم به نام دیکری انتقال دهم به طوریکه نتواند آن را بفروشد یا بتوانم بعدا خودم بنام خودم بزنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قالب صلح عمری با خیار شرط اقدام نمایید.

با درود یک قرارداد تخصصی نیاز دارید در قالب عقود نامعین

با سلام
صلح به شرط عمر نمایید با وجود حق فسخ

با سلام و درود لطفا بصورت واضح هدف خود را بفرمایید تا بهتر راهنمایی شوید. آیا قصد دارید به همسر و یا نزدیکان خود انتقال دهید ویا اشخاص دیگر.

در رابطه با صلح و حق فسخ قانونی برای شما میتوانید

با سلام
تنظیم سند به نام هر شخص یعنی ایجاد مالکیت برای وی ولذا بعد اگر نخواهد شما هیچگونه حق و حقوقی در مقبل این مالکیت ندارید مگر حق فسخی برای خود ایجاد نمایید که بایستی مشروع باشد و باطل نباشد.
در قالب صلح این امر ممکن می باشد

اگر ملکی را به دیگری انتقال دهید امکان اینکه او را از انتقال بعدی منع کنید وجود ندارد.