نحوه ی شکایت از وی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #84512718

برای شکایت از کارشناس دیوان عدالت باید چکار کرد ایشان دریک دعوای حقوقی کارشناس بنده بوده بیشتر از وقت لازم اتلاف وقت نموده مبلغ کارشناسی ۵۰۰/۰۰۰ بوده واریز شده اما ایشان تقاضای ۵ میلیون کردند با کارشناسی بد و ناقص موجب خسارت زیاد به بنده شده و زمانی که اعتراض نمودم ایشان منو تهدید کردند به صلابه میکشن منو و کار دستم میدن
آیا رهای هس به حقم برسم؟؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا در دیوان ارجاع امر به کارشناسی نمیباشد
دوما هر مبلغی که دادگاه تعیین نماید کارشناس موظف به دریافت آن است
سوما اگر شاهدی برای تهدید کارشناسی دارید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
چهارما اگر تخلفی صورت گرفته ، از طریق دادسرای انتظامی کانون کارشناسان اقدام نمایید

-- دیوان عدالت کارشناس ندارد تا در قبال دریافت دستمزد اظهار نظر نماید . سئوالتان از اساس اشتباه بوده یا نحوه نگارش سئوال به گونه ای است که برداشت اشتباه از آن صورت می پذیرد .
-- به طور کلی نسبت به تخلفات کارشناسان رسمی دادگستری میتوان در دادسرای انتظامی کانون کارشناسان رسمی شکایت نمود .
-- دستمزد کارشناسی بر اساس تعرفه قانونی محاسبه شده و پس از تایید قاضی پرداخت میگردد . لذا در این خصوص به دلیل تایید قاضی شکایتی پذیرفته نخواهد شد .

سلام
مبلغ حق الزحمه کارشناس رسمی دادگستری طبق تعرفه محاسبه و مطالبه می شود.
در صورتی که تاخیر کارشناس غیرمتعارف بوده و باعث ورود خسارت به شما شده می توانید از طریق مراجع نظارتی کانون کارشناسان رسمی دادگستری علیه ایشان شکایت کنین.