تعهد کتبی گشت ارشاد در محل موجب سابقه کیفری است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷,۷۹۷ #84511

با سلام
من به همراه همکار آقام داخل ماشینشون روبروی پارک عمومی نشسته بودیم که متاسفانه گشت ارشاد از هر دوی ما همونجا تعهد کتبی گرفتن که شامل کد ملی و مشخصاتمون بود و امضا کردیم. هر چقدر هم توضیح دادیم که اخه چه خلافی مرتکب شدیم و اینجا مکان عمومی هست گفتند شما با هم نسبتی ندارید

میخواستم بدونم این تعهد در کجا ثبت میشه و در آینده ممکنه تو کجا برای ما مشکل ساز بشه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما فاقد سوء پیشینه هستید

خیر مشکلی نداره و نگران نباشید

اگر موضوع منجر ب صدور رای ودر نتیجه محکومیت قطعی شما شود سوپیشینه ثبت میشود و بفرض آنچه در سوال آمده و ب صرف یک تعهد سوپیشینه ای ثبت نخواهد شد،جای نگرانی نیست،موفق باشید

با احترام سو پیشینه محسوب نمی شود ‌

بنام خدا،سوء سابقه محسوب نمی شود.

با سلام و درود
سوپیشینه شامل محکومیت است این مورد شامل نمی گردد.

درود
خیر سوء پیشینه محسوب نمی گردد .