شخص میتواند ادعای استفاده از تجهیزات نماید و از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #84508747

سلام
بنده با شخصی در تجهیزات دفتری شریک بوده ام و بعد از قطع همکاری با ایشان، نصف تجهیزات که برای ایشان بوده از شرکت تخلیه نکرده اند و بنده مجبور شدم بعد یکسال برایشان اظهار نامه ارسال کنم ولی بنده از تجهیزات ایشان به علت کمبود جا استفاده کرده ام.
آیا ایشان می تواند شکایتی از من نسبت به تجهیزات کند؟
آیا من میتوانم از ایشان برای نبردن تجهیزات شکایت کنم؟
و بابت ماندن تجهیزات ایشان اجاره دریافت کنم؟
زیرا من برای دفتر یکسال می باشد اجاره میپردازم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید بابت حفاظت از تجهیزات مطالبه اجرت کنید ایشان هم می تواند بابت استفاده شما از تجهیزات مطالبه اجرت کنند که هر دو مطالبات قابل تهاتر است بهتر است دادخواست به دادگاه حقوقی بدهید و اموال و تجهیزات را در اختیار دادگاه قرار دهید تا مسولیتی متوجه شما نباشد.

بسمه تعالی ) قسمت سوم سوال شما مبنی بر دریافت اجاره یا اجرت المثل جهت نگهداری وسایل متصور است . (برابر نص قانون )