چگونه باید برای جدایی اقدام کنم

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۰۰۰ #845

با سلام من یک خانم هستم که قصد جدایی دارم
من باید در قدم اول چه کاری انجام دهم ؟چون خانواده من در شهر دیگری هستن و من در شهر محل سکونت کنونی غیراز محل زندگی با همسرم جای دیگری را ندارم آیا میتوانم به شهر خود رفته واز شهر محل زندگی بستگان اقدام کنم و از آنحا وکیل بگیرم و آیا این سبب نمیشود که همسر من حکم ترک خانه و عدم تمکین بگیرد

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه جهت طلاق بایستی بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

شمامیتوانیددرمحل سکونت خودیامحل عقداقدام کنید

سلام .با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توان نسبت به ارایه دادخواست طلاق اقدام کنید .دادگاه صالح محل اقامت خوانده(زوج)ویا محل وقوع عقد صالح به رسیدگی است .ترک زندگی مستوجب می شود که نشان دهند در تمکین نیستید.

بادرودوسلام بااحرازواثبات عسروحرج دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

با اثبات عسر و حرج دادخواست بدهید.

با سلام

تقاضای طلاق باید از طریق دادگاه خانواده محل اقامت زوجتان یا در دادگاه محل وقوع عقدتان قابل صورت گیرد و ترک منزل از سوی زوجه ممکن است ادعای عدم تمکین را ایجاد کند

موفق باشید