آیا شکایت فروش مال غیر به منزله مطالبه وجه می‌باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۸ #84448129

سلام، ۱۸ میلیون تومن پول به حساب همسایه‌م واریز کردم به صورت قرضی سال ۹۵ و رسید پرداخت بانکی دارم، شاهدم دارم و همسایه‌م چک نداشت که بهم بده، بجاش یه بیع زمین بهم داد به ثمن صوری۱۷۰ میلیون تومن،(شفاهی) قرار شد یکی دوماهه پولمو پس بده ومنم بیعشو پس بدم(دربیع شرطی درج نشد) ازسال ۹۵ پولمو نداده،ومشخص شده زمین هم مال خودش نبوده وفقط پلاک ثبتی مال خودش بوده و منم ۱۴۰۱ فروش مال غیر شکایت کردم و گفتم ۱۸ میلیون بهش قرض دادم و نمیده و این بیع امانت بوده پیش من، شکایتم منع تعقیب خورد، الان شکایت فروش مال غیری که کردم از همسایم به منزله مطالبه رسمی ۱۸ میلیون تومن پولمه و یا در حکم اظهارنامه هست؟ و از تاریخ شکایت فروش مال غیرم میتونم به نرخ روز بگیرم ۱۸ میلیون تومنم رو؟ متشکرم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر می بایست دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید.

خیر شکایت شما مبنی بر مطالبه نمی باشد و میبایست به وسیله اظهارنامه آنرا مطالبه نمایید.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تقدیم نموده و تقاضای خسارت تاخیر تادیه نمائید

سلام
دادخواست مطالبه وجه به جهت عودت مبلغ قرض مطرح نموده و از تاریخ تقدیم داداخواست خسارت تاخیر تادیه دریافت نمائید .

سلام شکایت شما به لحاظ اقرار در خصوص سوزی بودن بیع بی نتیجه بوده و به درستی قرار صادر شده است ،با توجه به اینکه زمین نیز متعلق به ایشان نیست صرفا میتوانید بابت مطالبه وجه اقدام نمایید و خسارت تاخیر را به نرخ روز محاسبه نمایید

میبایست اظهارنامه ارسال نمایید
سپس دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید