دادخواست خلع ید و مطالبه اجاره کرده؛ چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #84426584

پدر بنده چهار ساله فوت کرده سرقفلی یک مغازه و یک باب خونه در یک جای دیگه داره تمام ورثه به صورت شفاهی توافق کردیم من و برادرم مغازه رو برداریم چون مادرم هیچ حقوق بازنشستگی نداشت و کهولت سن داشت خانه رو دادیم به دو خواهر و مادرم. از روز اول مغازه در اختیار من و برادرم بوده حالا پشیمان شده و از همه شمایت کرده دادخواست خلع ید و مطالبه اجاره کرده تکلیف چیه خداییش خواهرهام و مادرم اصلا هیچ دخل و تصرفی در مغازه نداشتن تمام مدارک و کلید مغازه دست دادشمه خونه هم در ید مادرمه تکلف چیه

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
چون مال مشاعی بوده اقدام آنها صحیح بوده است.

خلع ید مستلزم داشتن سند رسمی است . اگر ئراث به نسبت سهم الارث خود سند رسمی را بنام خود دریافت کرده باشند ، دعوی مطروحه قابل قبول خواهد بود در غیر اینصورت امکان رد آن وجود دارد .

درود بر شما، به هرحال هر ورثه میتواند چنین درخواستی کند. لکن مستلزم اثبات ادعاست.

با سلام باید ثابت کنید که مراحل این طور بوده است که بیان داشتید

سلام
با توجه به اینکه خواهران و مادر ارث می برند و در مغازه سهیم اند می توانند تقاضای خلع ید بدهند بهتر است با آنها توافق کنید.