برای افت قیمت ماشین از من شاکی شدن که باید خسارت افت هم باید بدهم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۸۴ #84419383

با سلام و احترام به وکلای عزیز
موضوع از این قرار است که دو هفته پیش بنده با کامیون با دوتا خودرو سواری سانتافه و سانگ یانگ تصادف کردم و مقصر من بودم و راهنمایی رانندگی کامیون بنده را به پارکینگ انتقال داد بیمه خسارت وارده را به هر دو ماشین تقبل کرد ولی برای افت قیمت ماشین از من شاکی شدن که باید خسارت افت هم باید بدهم الان ماشین دو هفته است که در پارکینگ است به راهنمایی رانندگی مراجعه کردیم برای آزادی کامیون اما اجازه نمی دهند کامیون را خارج کنم میگن باید هردو طرف رضایت بدن بعدا آزاد کنیم.
لطفا راهنمایی کنید که چکار باید انجام دهم
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله افت قیمت را نیز در صورت محکومیت باید بپردازید. می توانید توافق کنید با مالکان دو خودرو.

با سلام
بعد از کارشناسی و تعیین میزان افت شما ملزم به پرداخت افت قیمت ماشین هستین ، و در صورتی که امکان پرداخت یکجا نباشد دادخواست اعسار تنظیم کنید تا میزان خسارت پرداختی رو در صورت موافقت با اعسار بصورت اقساطی پرداخت کنید .

سلام.
افت قیمت را در صورت محکومیت باید پرداخت کنید‌.

سلام
ناچارا بایستی این مورد را رفع رجوع نمایید. در صورت عدم توانایی پرداخت دادخواست اعسار و تقسیط را مطرح کنید

در مورد آزادی ماشین از طریق دادگاه پیگیر باشید.خسارات افت قیمت هم باید پرداخت شود در صورت عدم توانایی دادخواست اعسار دهید.

به دفتر خدمات الکترونیکی مراجعه فرم دادخواست وجه و خسارت تاخیر تادیه پر کنید و جهت الزام شخص به پرداخت درخواست تامین خواسته بدید تا مالی را از ایشان را تامین کنند موفق باشید

درود
از مرجعی که به پرونده تصادف رسیدگی کرده دستور ازادی خودرو را بگیرید . در صورت طرح دعوی بابت افت قیمت ، مکلف به پرداخت هستید و در صورت عدم توانایی در پرداخت یکجا میتوانید بعد از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار و تقسیط دهید .