تحصیل مال از راه نا مشروع چقدر حبس دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۲ #84416

با سلام
اینجانب و همکارانم توسط صاحب شرکتی برای توسعه کسب و کارش دعوت به کار شدیم با این شرط که پس از شروع کار ما به عنوان اعضاء هیات مدیره مشغول شده و سهامدار آن باشیم. متهم در شروع کار، به دلیل موانع شرکت برای گرفتن دسته چک، از ما خواهش کرد حسابی جاری مشترک (حقیقی) باز کرده و اجناس مورد نیاز برای شروع کسب کار شرکت را با این دسته چک خریداری کرده و ایشان در موعد پرداخت حساب را پر خواهد کرد. بنده و همکاران اقلام مورد نیاز را با ارائه دسته چک و یا به طور اعتباری ( بدون دسته چک و صرفا با اعتبار ما در بازار) خریداری کردیم ولیکن ایشان به هیچکدام از تعهدات یعنی، پرداخت حقوق و مزایای ما در این مدت، عضو شدن در هیات مدیره و همچنین پاس کردن چک ها اقدام نکرد و ما را نیز پس از چند ماه اخراج کرد. هم اکنون ما با سیل طلبکاران رو برو هستیم و ایشان هیچگونه مسئولیتی را نمی پذیرد. اموال خریداری شده در تملک ایشان بوده و مصداق تحصیل مال نا مشروع می باشد. ما اصرار به طرح شکایت کیفری داریم و نه حقوقی .لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که شما نباید برای خرید اجناس اقدام میکردید ثانیا در صورتیکه قصد خرید داشتید باید حتما از ایشان سفته میگرفتید و در ازای تنظیم قرارداد اینکار را میکردید. لذا بهتر است که با وکیل متخصص حتما مشورت کنید.