گرفتن قیومیت فرزند در صورتیکه موجب کنک پدرش باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۵ #84389

سلام من 17 سال دارم .زندگی خیلی سختی دارم .پدرم بیکار است و با خوش گذرانی های زیاد هرچی که داشتیم رو به باد داده .الان هیچ پول و سرمایه ای نداریم .گاهی بقیه فامیل کمک میکنند.خرج من را نمیدهد .دریق از یک پول تو جیبی.حتی خرج تحصیلم را هم نمیدهد .و میگوید ک نمیدهم و هیچ کمک مالی نمیکنم .قبلا اعتیاد به قرص ترامادول داشت و هشت سال میخورد و در موقع مصرف ان کار نمیکرد اعضای خانواده گفتند اگر ترک کند شاید درست شود عمم خرج ترکش را داد ولی از بعدش بد تر شد.مرا به شدت کتک میزند کار نمیکند پول نمیدهد همیشه در خانه است به من فحش ها و حرف های رکیک میزند که انسان ها ب زن های خیابانی نمیزنند ولی پدرم ب من میگه .حتی همه خانواده را اذیت میکند و همه شاکی هستند از وجودش .در ضمن مادرم هم ب شدت خسته شده است.من میخواستم ببینم راهی وجود دارد که من بتوانم حق قیومت را از پدرم بگیرم و واگذار کنم به عمو یا پدر بزرگم و یا کلا راهی است که از سازمانی بیایند و ب علت نداشتن صلاحیت عقلی او را ببرند .فقط من کمک میخوام .چون انقدر اذیت شدم حتی یک بار از حرف های زشت و بی شرمانه اش و از شدت این که میخواست خفم کنه قرص خوردم و خود کشی کردم و میخواستم ک دیگه نباشم تو این زندگی .چند وقت پیش هم بهم حمله کرد و با مشت و لگد زد تو سرم و سرم به شدت باد کرد و درد عجیبی داشتم به مدت یک هفته.لطفا خواهش میکنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه نزدیک به سن قانونی یعنی 18 سال هستید میتوانید برای گرفتن حکم رشد از اداره سرپرستی اقدام کنید و دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدر تنظیم کنید.