آیا با این دلایل میشود حضانت فرزند رو از زوجه گرفت و به زوج واگذار کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #84360263

حضانت فرزند ۴ ساله پسری که با زوجه میباشد، ولی خود فرزند هیچ تمایلی به زندگی با زوجه و خانواده زوجه رو ندارد و وابسته به زوج و خانواده زوج هستش
نفقه ماهانه پرداخت میشه ولی ظاهرا خرج فرزند نمیشه
در تربیت و نگهداری و مراقبت فرزند هم مقداری کوتاهی انجام میشه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات قصور یا تقصیر ایشان احتمال سلب حضانت وجود دارد .

با سلام
اولا در صورا اثبات ادعای شما مبنی بر عدم تربیت و نگهداری صحیح و نیز عدم هزینه کرد نفقه برای طفل ، میتوانید از دادگاه تقاضای سلب حضانت از زوجه نمایید
دوم اینکه هر چند طفل در سنی است که نمیتواند تصمیم به زندگی با دیگری را تقاضا نماید اما در صورتی که برای دادگاه محرز شود طفل برای زندگی با زوجه و خانواده زوجه علاقه ای نداشته و در رنج و مشقت است دادگاه بنا به صلاح کودک اقدام خواهد نمود و نمیتوان طفل را به زور وادار نمود .

با توجه به سن فرزندتان ، تمایل وی تاثیری در تعیین والد برای حضانت ندارد . ولی اگر بتوانید اهمال مادر در سرپرستی یا اجحاف وی در رسیدگی نسبت به فرزندتان را ثابت کنید احتمال سلب حضانت وجود دارد .

سلام
طفل در آن سن اختیاری برای انتخاب ندارد و حضانت اش با مادر است.