بهتره خودم برم اقدام کنم یا کسی که سند بنامش هستش؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #84356204

سلام.
بنده حدود ۷ الی ۸ ماه قبل یه واحد آپارتمان از بنگاه املاک خریدم ولی سندش را به نام یکی از نزدیکان زدم. تا اینکه قصد فروش آپارتمان را داشتم.
بعد از مدتی بنگاه تماس گرفت که چیکار کردی که گفتم تا چند ماه دیگه اگه فروش نرفت خودم ساکن میشم که گفتند یه مستاجر واست سراغ دارم یکی یکی از آشنایان هستند و واحد را بیا اجاره بده به این خانواده و اگه فروش رفت که چه بهتر ولی اگه هر موقعی اعلام کردین واحد را تخلیه کنند. همون بنگاه واحد را واسم داد اجاره و قرارداد ۱ ساله نوشت ولی داخل قرارداد ذکر کرد که اگه هر وقت بنده اعلام کردم نهایتا ظرف ۲ماه تخلیه کنند. درضمن چون موقت بود قیمت اجاره را خیلی مناسب دادم. تقریبا نصف عرف بازار. الان ۴ ماهه به بنگاه و مستاجر برای تخلیه اعلام کردم ولی محل نمیزارن به حدی که الان دیگه حتی هیچکدوم جواب تلفن هم نمی‌دهند. اینم بگم که با اینکه بنگاه کاملا اطلاع داشت که سند به نام بنده نیست و حتی عکس سند و کارت ملی بنده را گرفتند از من ولی اجاره نامه را خودم امضا کردم و انگشت زدم. البته اول قبل اینکه اجاره نامه را چیزی داخلش بنویسم از بنده امضا گرفتند و گفتند که برم و وقتی اجاره نامه را بعد از چند روز تحویل گرفتم دیدم نام مالک اصلی را بعنوان موجر نوشته ولی از من امضا گرفتن. اتفاقا وقتی به بنگاه اعلامم کردم که مستاجر تخلیه کنه به بهانه های مختلف میخواستن از مالک واحد امضا بگیرن که بنده متوجه شدم و اجازه چنین کاری را ندادم.
سوالم این هستش که بهتره خودم برم اقدام کنم یا کسی که سند بنامش هستش؟ کدو زودتر به نتیجه میرسه و اینکه موضوع شکایتم را چی باید بنویسم؟
لطفا راهنمایی کنید. ۱ ماه دیگه می‌خوام عروسی کنم و برم توی خونم بشینم ولی بدجور گیر کردم حتی پول کرایه هم ندارم.لطفا کمکم کنید ممنون.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در قرارداد نام صاحب سند به عنوان موجر درج شده لذا شما نمیتوانید اقدام قانونی در خصوص تخلیه نمایید .