آیا بنده میتوانم یک لایحه به دادگاه ارسال کنم که حاضر به طلاق نیستم و خودم به دادگاه مراجعه نکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #84310220

باسلام
همسرم درخواست طلاق خلع داده است و بنده یک جلسه به دادگاه مراجعه کرده ام و مراحل داوری هم تمام شده است جلسه قبل هم به دادگاه مراجعه نکردم ولایحه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کردم دادگاه مدرکی ندارد که رای طلاق بدهد حالا دوباره ابلاغیه آمده که حضورم در دادگاه الزامیست بنده دوبار دادخواست عدم تمکین برای همسرم داده ام و هر دوبار رای به نفع من صادر شده است.آیا بنده میتوانم به دفتر خدمات قضایی بروم و دوبار رای تمکینی که دادگاه به نفع من صادر کرده است همراه بایک لایحه به دادگاه ارسال کنم که حاضر به طلاق نیستم و خودم به دادگاه مراجعه نکنم؟اگر مراجعه نکنم وفقط لایحه بفرستم چه اتفاقی میافتد؟ قاضی میتواند به دلیل عدم حضور من رای طلاق صادر کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

درود
بله می توانید لایحه ارسال کنید.

اگر شرایط شرعی و قانونی برای طلاق وجود داشته باشد حکم طلاق صادر می شود و الا فلا

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید لایحه خود را ارسال کنید.