آیا میتونه ماشین رو به هر بهانه ایی تحویل ندهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۶ #84305608

سلام.
بنده به دلیل مهریه ده ماه پیش یک خودرو از همسرم توقیف کردم. در این مدت درگیر پرونده اعسار از هزینه دادرسی مهریه بودیم و دو هفته دیگه جلسه اول رسیدگی مهریه خواهد بود. مدتی که دخترم برای ملاقات پیش پدرش میره میگه ماشین نیست. آیا در جلسه رسیدگی قاضی از ایشون میخواد ماشین رو تحویل اجرا بدن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگرخودرو توقف شده باشد ایشان امکان اقدامی برخلاف حقوق شما نخواهند داشت و بنا به دستور مقام قضایی خودرو به مزایده گذاشته میشود

با سلام فقط در پرونده اجرایی مربوطه اتومبیل توقیف می شود

توقیف خودرو از لحاظ سیستمی و از لحاظ فیزیکی مربوط به کار اجرای احکام حقوقی می باشد و ارتباطی به جلسه دادگاه و همینطور رییس دادگاه ندارد و دادگاه نمی تواند زوج را ملزم به تحویل کند.

شما باید از طریق اجرای احکام در این خصوص اقدام کنید.