مجازات اشد چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۴ #84302916

با سلام وخسته نباشید
کسی که به ضرب و جرح عمدی و سرقت موبایل محکوم شده( ۶ ماه و ۱۵ ماه ).در رای صادره نوشته شده که اجرای احکام موظف هست که اشد مجازات را اجرا کند. یعنی جمعا ۲۳ ماه میشه یا اون ۱۵ ماه رو اجرا میکنن؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی ۱۵ ماه اجرایی خواهد شد.

سلام
با توجه به متن نگاشته شده، به نظر صرفا حبس ۱۵ماه اعمال میشود

درفرض سوال مجازات اشد یعنی ۱۵ ماه حبس به عبارتی یعنی بالاترین مجازات مندرج در دادنامه

صرفا ۱۵ ماه حبس که مجازات اشد است اجرا می شود.

اشد حکم صادره همان ۱۵ ماه حبس میشود

سلام
صرفا مجازات اشد یعنی ۱۵ ماه حبس اجرایی است