چگونگی اجرای رای داور در اداره ثبت با ذکر این موضوع که ملک خریداری شده بازداشت از طرف اشخاص ثالث دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #84302255

۶ دانگ ملکیت و ۶ دانگ سرقفل مغازه ای را از شخصی خریدم که مالک مغازه بود و سرقفل را هم ایشان از سرقفل داران با قولنامه عادی خریداری کرده بود و در قالب همان مبایعه نامه به من فروخت. حالیه با مراجعه به داور و سپس دادگاه رای گرفتم و رای را باید ببرم دادورز اجرای احکام برای اجرای در ثبت و...
با توجه به اینکه سرقفل و مالکیت مغازه از قبل در بازداشت بوده و هنوز رفع بازداشتی نشده، اداره ثبت چطور این مغازه را می تونه به نام من منتقل کنه؟ ممنون از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید علت توقیف مورد بررسی قرار گیرد.
در صورتیکه دلیلی برای توقیف وجود نداشته باشد باید با نامه اجرای احکام رفع توقیف صورت گیرد.

چرا ملک در توقیف است ؟بابت رهن بانک یا توقیف قضایی؟به هرحال اگر بعد از تاریخ مبایعه نامه شما توقیف شده از طریق دادگاه و اعتراض ثالث اجرایی قابل رفع است .اگر هم رهن بانک بوده که مسله دیگری است .

باید دلیل توقیف ملک بررسی شود و اگر موجبی برای ادامه توقیف نیست با نامه ی اجرای احکام رفع توقیف و سند منتقل شود.

با سلام
یا باید بازداشت از آن برداشته شود یا جایگزینی برای آن گذاشته شود و یا با همین وضعیت انتقال یابد