بیرون کردن زن از خانه و درخواست برگشت وی و عدم بازگشت زن موجب حق طلاق میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۳۹ #84244

سلام. همیشه خانواده زنم توی مسائل خانوادگی ما دخالت میکردن و من دیگه طاقت نداشتم و به علت عصبانیت، زنم رو بردم خونه خانواده‌اش و گفتم که دیگه نمیخوام خانواده شما رو ببینم. بعد از 2 روز تماس گرفتم که خانواده‌اش باهام بد برخورد کرن. بعدش دوباره 2 هفته بعد به همراه 2 نفر دیگه به منزل خانواده زنم رفتم که زنم رو برگردونم اما دوباره با توهین و فحش و تهدید به قتل مواجه شدم و زنم برنگشت و خانواده‌اش گفتن طلاق میخوان اما من نمیخوام زنم رو طلاق بدم.

حالا میخواستم بدونم میتونم به خاطر تهدید به قتل در حضور چندین شاهد شکایت کنم؟ و میشه از این عدم تمکین زن رو مشخص کرد؟ و نفقه بهش تعلق میگیره؟ یا نه؟ و آیا اینطوری ناشزه به حساب میاد؟ یا نه؟ میشه این موضوع رو به دادگاه بگم و عدم تمکین و ناشزه بودن بگیرم؟ و با توجه به اینکه از برگشتن امتناع کردن مهریه بهش تعلق میگیره؟ و با توجه به اینکه جهیزیه رو خودم تهیه کردم نه خانواده زنم، جهزیه هم بهش تعلق میگیره؟ و آیا میشه درخواست الزام به تمکین بدم و با حکم دادگاه زنم رو به خونه برگردونم؟ در آخر هم آیا میتونه به وسیله دادگاه طلاق بگیره؟ با توجه به اینکه من نمیخوام طلاقش بدم و خودش برنگشت و همینطور خانواده‌اش هم اجازه ندادن؟

ممنون.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه شما را تهدید به قتل کرده باشند و بتوانید آنرا اثبات کنید مجازات حبس برای آنها درنظر گرفته خواهد شد. خیر ناشزه زمانی میباشند که شما منزل مستقلی برای تمکین ایشان فراهم کرده باشید ولی ایشان تمکین نکنند. هر زمان میتوانند مهریه خود را مطالبه کنند.اگر جهزیه را شما تهیه کرده باشید متعلق به شما میباشد نه ایشان. لذا برای طلاق باید یکی از شروط ضمن عقد را داشته باشند.