همسرم اعتیاد به مواد مخدر دارد، برای ترک کردنش چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۲ #84242073

سلام خسته نباشید
همسر من اعتیاد به مواد صنعتی داره و اصلا همکاری نمیکنه و منکر میشه ما دیگه جدا از هم زندگی میکنیم اما دادخواست طلاق و مهریه ندادم راهی وجود نداره که بتونم به اجبار ببرمش کمپ یا بیمارستان روانی؟
چون مشکل روانی هم داره که ناشی از مصرفه به دادگاه خانواده مراجعه کردم گفتن ما مجوز نمیدیم الان خونه پدر و مادرش پنهان شده و زیاد رفت و آمد نمیکنه، واسطه فرستادیم که بیاد همکاری کنه اما خانواده ش میگن اون سالمه و برید جدا بشید، در حالیکه دادخواستی در کار نیست و اصلا همکاری نمیکنن. من واقعا بلاتکلیفم، چه کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا می توانید به استناد اعتیاد ایشان تقاضای طلاق نمایید و امتناع ایشان از حضور در معاینات حمل بر صحت ادعای شما می شود و حکم به نفع شما صادر می شود

سلام
در صورتیکه تصمیم به طلاق دارید، پس از ارائه دادخواست طلاق( به جهت اعتیاد زوج) پزشکی قانونی موضوع را بررسی و در صورت تایید این امر،میتوانید جهت متارکه اقدام نمایید.
در صورتیکه تمایل به ادامه زندگی زناشویی دارید، میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی یا کمپهای ترک اعتیاد اجباری کمک بگیرید.

با سلام وقت بخیر
درحین مصرف میتوانید ازطریق اورژانس اجتماعی کمک بگیرید به به کمپ ارسال شود وو درصورت اثبات اعتیاد و استشهادیه شهود راه برای طلاق شما وجود دارد .

سلام وقت بخیر
در صورتی که بتوانید اعتیاد ایشان را ثابت نمایید از موارد دوازگانه عقد نامه محسوب می شود که برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند.
می توانید زمانی که در حال استعمال هستند با ۱۱۰ تماس بگیرید و گزارش دهید.