لطفا درصد دیه رو برام مشخص کنید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #84215333

۱. جراحت دامیه در ناحیه میانی پیشانی به نحو مطلوب التیام یافته که دارای دیه مقدر است... ۲.جراحت حارصه در ناحیه ریشه بینی که دارای دیه مقدر است....۳. کبودی پیرامون چشم راست و چپ دارای دیه مقدر است...۴. شکستگی در تیغه میانی استخوان بینی که موجب فساد نگردیده است و به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است... ۵. کبودی در حال جذب در ناحیه بازوی راست که دارای دیه مقدر است ۶. ارش تورم چشم چپ و راست جمعا بمیزان نیم درصد دیه کامل .... درمان خاتمه یافته است

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم مبلغ دیه سال۹۹ مبلغ سیصد و سی میلیون در نظر گرفته شده است.
برای محاسبه مبلغ دقیق دیه لطفا خواسته خود را از قسمت محاسبات حقوقی مطرح بنمایید.