خرید ملکی که پایان کارش مشکل دارد، چه مشکلاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #84185966

خونه ای که خریدم پایان کار نداشت، فروشنده نتونست برام سند بزنه من شکایت الزام به تنظیم سند، اخذ صورت مجلس تفکیکی و اخذ پایان کارو انجام دادم، فروشنده دادگاه نیومد قاضی رای صادر کرد که بیاد سند بزنه در ضمن من میخاستم وام بگیرم که فهمیدم پایان کار خونه مشکل داره، وقت تجدید نظر که ۲۰ روز بود تموم شد منم رفتم درخواست اجراییه دادم تو شعبه دادگاه گفتن برو یک ماه دیگه بیا، الان سوال من اینه که عکس العمل دادگاه بعد از یک ماه که برم چیه؟؟
میخاد چیکار کنه بفرسته محضر مارو سند بزنن برام؟
معامله فسخ میشه؟نمیشه؟
و اینکه اگه بخام معامله فسخ شه و خسارت بگیرم باید چیکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

چنانچه در قرار داد تنظیم شده حق فسخ برای طرفین ذکر شده باشد می توانید معامله را فسخ نمایید ضمن اینکه مطالبه خسارت از زمانی که گواهی عدم حضور را دریافت کرده اید و در غیر اینصورت از زمان ثبت دادخواست می توانید دریافت نمایید. ضمن اینکه در صورت عدم وجود پایان کار نقل و انتقال ملک با مشکل مواجه می شود.