شاهد خواهرم باید بیاورد یا من؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #84182012

سلام.
من از خواهرام وکالت تام و تمام بلاعزل و از مادرم اقرانامه محضری داشتم و زمین پدریم و فروختم و بعد از کسر هزینه ها ما بقیه پول و تقسیم کردم و چون در دو مرحله پول و دادم یکی از خواهرام در مرحله دوم حاضر نشد بیاد مبلغ دوم بگیره به این بهانه که شوهرش میگه کمه نیامد و منم در حظور شاهدین و بقیه وراث با یک دست نوشته تسویه حساب کردم. در روز قبل وروز جلسه تماس و پیام زیادی به خواهرم فرستادم و ذخیره کردم بازم نیامد. حالا بعد یکسال شکایت کرده به این شرح مطالبه طلب بابت فروش و پول. در ابلاغیه علت حظور استماع گواهی گواهان رسیدگی نوشته. سوالم اینه شاهد خواهرم باید بیاره یا من. ایا من میتونم به وکالت دل ببندم و الانم پولی ندارم بدم لطفا توضیح کامل که چه کارهای من میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ادعای خود باید شهود خود را دردادگاه حاضر نمایید لاکن در هرصورت مبلغ بدهی به عهده شما می باشد

با سلام
شما در هر صورت باید سهم خواهر خود را پرداخت کنید
اگر شهودی دارید میتوانید به دادگاه اعلام کنید

سلام شهود خود را بهمراه خود ببرید و درصورتیکه سهم خواهرت را ندادی پرداخت کن
موفق باشی