پروسه شکایت در چه مرحله ای است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #84181653

سلام و وقت بخیر یه سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه!
بنده مهر ماه سال ۹۸ علیه شخصی در شورای حل اختلاف شکایت تنظیم کردم ایشون مبلغی رو بابت کاری ازم گرفتن و پس ندادن منم ادرسی از اون شخص نداشتم فقط شماره موبایلشون و شماره کارت بانکی به اسم خودشون داشتم و پرداختی ها رو هم ضمیمه شکایتم کردم و ابلاغیه واسم اومد که با حضور اون فرد به شورای حل اختلاف برم که رفتم اما اون شخص نیومد و قاضی هم بهم گفت شمارش رو بگیر باهاش حرف بزنم منم این کارو کردم قاضی باهاش حرف زد و قرار شد ۱۵ روزه پول رو برگردونه اما این کارو نکرد و دیگه جواب تلفنم رو هم نداد در نهایت اخرین ابلاغیه ای که داشتم برای ۳۰ دی ۹۸ بود که اون شخص رو محکوم کردن به برگردوندن مبلغ +خسارات ناشی. و بهم گفتن اگه تا ۲۰ روز اعتراض نکنه پرونده میره اجرای احکام حالا من از اون موقع هیچ ابلاغیه ای دریافت نکردم و خب مصادف شد با پیک کرونا و ... منم نرفتم شورای حل اختلاف اما امروز چک کردم دیدم و خلاصه پرونده زده پرونده مختومه!! متوجه نشدم دقیقاا چه اتفاقی قراره بیوفته
اینم خلاصه پرونده به شدت گیچ شدم!!

۱-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد
۲-پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به خواسته های مطالبه وجه بابت ... و تامین خواسته در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۷ ثبت گردید
۳-ابلاغیه جهت حضور صادر شد
۴-ابلاغیه جهت حضور از طریق نشر آگهی صادر شد
۵-ابلاغیه جهت حضور صادر شد
۶-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد
۷-اخطاریه رفع نقص صادر شد
۸-اخطاریه رفع نقص ابلاغ شد
۹-دادنامه ابلاغ شد
۱۰-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه از طریق نشر آگهی صادر شد
۱۱-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد
۱۲-دادنامه ابلاغ شد
۱۳-پرونده مختومه شده است

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌ حکم به نفع شما صادر و قطعی شده و مراجعه کنید به اجرای احکام برای صدور اجراییه

با سلام. رای به نفع شما صادر شده است. به شعبه مراجعه و درخواست اجرای حکم دهید.

باسلام
زمانی که حکم به نفع شما صادر و فرد معترض حکم نشد و حکم قطعی گردد شما بایستی اقدام به اجرای حکم از طریق اجرای احکام نمایید

رای به نفع شما صادر شده و در اون مرحله جریان رسیدگی تموم شده .
باید به شورا مراجعه کنید و اگر آن فرد اعتراض نزده باشد و رای قطعی شده است درخواست صدور اجراییه بدهید
و پس از مدتی می‌توان برای اجرای حکم اقدام کنید

سلام. شما محکوم له هستید و شما باید برید درخواست صدور اجراییه کنید گرامی.