‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فروش خودرو در صورتیکه 4 دست گشته باشد به چه صورتی تنظیم میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۹ #84159

سلام بنده خودرو خود را که قبلا ۴ دست گشته بود را به فردی فروختم. قبل از قولنامه ایشان پرسیدند اتومبیل رنگ دارد من هم پاسخ دادم که شش ماه پیش که بنده خریدم به نقاشم نشان دادم و گفتند بی رنگ است پس از نظر بنده بی رنگ است ولی شما هر کس را که دوست دارید بیاورید اینجا بالاسر ماشین تا خیالتان راحت باشد و دو روز هم برای این کار به ایشان فرصت دادم. ایشان هم مکانیک خودش را آورد و هم نقاشش را که هر دو حرفهای بنده را تایید کردند. بعد قولنامه دستی تنظیم کردیم مشخصات طرفین, مورد معامله, بهای معامله و زمان تعویض پلاک و انتقال سند قطعی که فردا صبحش بود. فردا صبحش مراجعه کردیم و پلاک تعویض کردیم و سند قطعی هم همان مقابل شماره گذاری زدیم. همان شب ایشان به من زنگ زد که من ماشین را بردم تشخیص رنگ با دستگاه و درب عقب کمی رنگ دارد. من هم گفتم حالا منظورتون چیه؟ گفتند یه مبلغی به ما برگردونید. من هم سادگی کردم و برای اینکه.ایشان راضی باشد یک میلیون تومان برای ایشان ریختم و ایشان با اس ام اس تشکر کرد و تمام. لازم بذکر است قیمت خودرو ۹۶ میلیون تومان بود که من یک میلیون پس دادم. اما داستان از اینجا شروع شد که ایشان مجددا بعد ۱۵ روز مرتبا زنگ میزنند و میگوید یک میلیون پس دادی کم است باید ۵-۶ میلیون دیگر پس بدهی اگر نه من اقدام قانونی میکنم که کلاهبرداری کرده اید. دوبار هم به محل کسب بنده مراجعه کرده و نسبت کلاهبردار به بنده داده است که ۵نفر از کسبه قدیمی محل شاهد بودند. حال سوال بنده این است که آیا ایشان پس از رویت و کارشناسی توسط مکانیکش و نقاشش و پی از انتقال سند رسمی میتواند اقدام قانونی علیه بنده انجام بدهد و ادعای ایشان آیا توسط محاکم مسموع است یا خیر؟ دوما آیا بنده با توجه به تهمت و نسبت کلاهبرداری به اینجانب در حضور کسبه محل میتوانم از او شکایت کنم و جزایش چبست؟ ممنون اگر راهنمایی بفرمایید. بی نهایت سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مورد از مواردی باشد که داخل خودرو از موارد فنی باشد که فقط بعد از ایراد و خراب شدن مشخص شود ایشان میتوانند برای فسخ در صورتیکه این حق را داشته باشند اقدام کنند در غیر این صورت خیر. اگر مدارک دال بر کلاهبرداری شما نتوانند ارائه بدهند میتوانید شکایت اعاده حیثیت کنید.