چگونگی مطالبه وجه را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #84146543

باسلام ودرود
بنده مبلغ ۲۰ میلیون بعنوان قرض به پدر همسر سابقم اول بعنوان قرض جهت یکسال دادم اما بعد از ۳ ماه با تفاهمی که بین همسر سابقم کرده بود شده بود بابت رهن خانه اش اکنون دعوای حقوقی را اگر بر اساس قرض بنا گذارم بهتر است یا رهن منزل بعد از ۳ سال که از موعد باز پرداختش گذشته در ضمن سفته ای که بابت پول داده بود نیز دست همسر سابقم بود که از پس دادنش خودداری کرده.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون دلایل و مدارک نمیتوانید اقدامی انجام دهید .

با سلام ووقت بخیر
درهردو صورت میتوانیددادخواست حقوقی دهید یا براساس فیش واریزی و یا رسید ۲۰ میلیون تومان یا براساس رهن منزلی اگ رشما مبلغ رهن را داده اید و یا استرداد لاشه چک .

سلام
در هر صورت شما مدعی طلب هستید و می توانید با مستنداتی که دارید دادخواست مطالبه بدهید