در صیغه مدت دار دختری که باکره نیست، چه حق و حقوقی می تواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۶ #84135211

حق و حقوق یک دوشیزه در صیغه ۲ ساله که منوط به دائم اما بدون ذکر در سند که حالا دیگر دوشیزه نیست، چه چیزهایی را شامل می شود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما دارای ابهام است . اگر باکره نیست پس دوشیزه هم نیست و در صیغه زن فقط حق مهر دارد .
منظور شما از صیغه دوساله منوط به دائم چیست ؟

در عقد موقت ما بحث نفقه و ارث نداریم حق و حقوق زن فقط مهریه ایشان می باشد ولا غیر مگر اینکه طرفین برای دریافت نفقه توافقی جداگانه انجام داده باشند

این شرط شما که فرموده اید مشروط به دائم است متاسفانه کاری نمی توان برایش کرد شما تنهاحق همان مهریه را دارید
اما اگر بتوانید اثبات حیله ی طرف مقابل را با ادله محکمه پسند ارائه کنید به استناد ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی این امکان وجود دارد که ضررهای مادی ومعنوی شما جبران و مطالبه گردد که می تواند حتی اجبار به ازدواج دائم را به عنوان جبران ضرر معنوی درخواست کرد
موفق باشید

درصیغه حق وحقوق زن ، مهریه اش هست