تشخیص رنگ گفت شاسی خوردگی داره؛ بنگاه میگه قابل قبول نیست؛ میتونم اقدام به فسخ کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۴ #84122621

سلام ۲ ماه پیش ماشین خریدم بعلت نیاز مالی بردم بفروشم فهمیدم شاسی خوردگی داره و به من نگفته بودن زنگ زدم بنگاه میگه تا ۲۴ ساعت فرصت داشتی بگی حالا قابل قبول نیست ایا میتونم معامله رو فسخ کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به حق فسخ در قرارداد دارد .اگر از خود ساقط نکرده باشید میشود

در صورتی که در قرارداد بین شما و ایشان اسقاط خیارات نشده باشد می توانید فسخ معامله کنید

باسلام
مبایعه نامه شما باید بررسی شود

با سلام
قضیه مشمول احکام خیار عیب یا تدلیس است حسب مورد
اگر فوریت عرفی درفسخ رعایت شود، قرارداد قابل فسخ بوده و اثر قانونی بر این فسخ بار می شود.

در صورت عدم اسقاط خیارات در مبایع نامه به استناد خیار تدلیس و یا خیار عیب امکان فسخ وجود دارد لیکن تقاضای فسخ باید به فوریت صورت بگیرد.

درود
اگر طبق قرارداد خیارات را ساقط نکرده باشید امکان فسخ وجود دارد

با سلام
در قراردادها نگارش شده است کم و کیف مبیع به اطلاع متعاملین رسید، لیکن در صورت تدلیس و عدم نگارش متن مذکور و یا درج شرط سلامت در مبایعه نامه میتوان اقدام به فسخ امر نموده و سپس دادخواست تائید فسخ تقدیم نمود.