همسرم طلاهامو دزدیده؛ چیکار باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۶۸ #84109329

همسرم طلاهامو از خونه برداشت برد میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

با داشتن دلایل و مستندات می توانید شکایت کنید

چنانچه فاکتور یا شاهد مبنی بر تعلق طلاها به شما وجود داشته باشد بله

سلام مخاطب محترم امکان موفقیت در طرح شکایت سرقت یک به صد هست چون رابطه زوجیت شما مانع طرح چنین شکایتی خواهد شد توصیه می کنم با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بخواسته مطالبه عین طلاجات اقدام کنید در شورای حل اختلاف رسیدگی شود درضمن فاکتور و شهود وسایر دلایل خود را نیز پیوست دادخواست کنید

با عرض سلام و ادب .کاربر محترم. اگر فاکتور طلا به نام شما می باشد و پرینت از واریزی خرید طلا دارید .میتوانیدعلیه ایشان شکواییه تنظیم نموده و از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

با سلام
دقت داشته باشید باید بتوانید ادعای خودتون را ثابت کنیدو لازمه این امر داشتن دلیل و مدرک مستند ومستدله در این صورت شکایت سرقت شما به نتیجه خواهد رسید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، اگه بتونید اثبات کنید بله ، هرچند خیلی سخته ، برای شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید