دعوی ابطال سند نمده اند؛ دادگاه کارشناس تعیین کرد؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۴ #84101955

بند در سال ۷۵ ملک تصرف کردم و خانه توش احداث کردم سال ۸۰ پدرم و برادرم بخاطر ناتوانی در نگهداری اموال پیش خودم اوردم سال ۸۵ برادرم ازدواج به شهر مهاجرت کرد ان سال اداره بنیاد مسکن نقشه برداری کردن ۴۰۰ متر برای برادرم تو نقشه زدن ولی اعتراض کردم و سند برای من صادر کردن فقط توی نقشه اسمش هست منو الان ۲ تا سند دارم برادر امانم و خواهرام رفتن دعوی ابطال سند زدن الان دادگاه کارشناس مخبر تعیین کرد

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سئوال شما نامفهوم است

بادرود/طبق ماده۲۲ ثبت فقط مالک کسی هست که سند بنامش هست/شما این شرایط دارید وبعید هست در برابر سند مدرکی توانایی ابطال داشته باشد .مگر ادعای جعل اگر اثبات گردد

کارشناس مربوطه جهت تعیین تصرفات مالکانه و جمع بندی مدارک مالکیت مدعیان تعیین شده و اگر در نهایت دادگاه به این نتیجه برسد که مدعیان سبق تصرف مالکانه داشته یا به طور کلی مالک بوده اند حکم به ابطال سند شما صادر میکند.

درود
بهتر است منتظر نظر کارشناس باشید با توضیحات مختصر و مبهم شما امکان پاسخ دقیق نیست.

با درود سوال نامفهوم است.

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما بسیار مبهم است، بدون تصریح و بررسی همه جانبه، نمیتوان در این موارد اظهارنظر نمود.

توضیحات کامل نیست و درهرحال نظر کارشناس اهمیت بالایی دارد و بهتر است تا اعلام نظر کارشناس صبر کرده و سپس با توضیحات تکمیلی سوال بفرمایید .