میتونم برای پیش قسط مهریه تقاضای تعدیل بدم و اصلا قضات تعدیل را بابت پیش قسط قبول میکنن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #84081575

سلام.وقت بخیر.
بنده بعد از پذیرفتن تقاضای اعسار با حقوق ماهیانه ۳ میلیون تومان محکوم به پرداخت ۳ عدد سکه به عنوان پیش قسط و هر ۱۲ ماه یک سکه شده ام.زمان صدور رای بدوی قیمت سکه حدود ۱۱ میلیون بود که بنده اعتراض زدم و خواهان تجدید نظر خواهی در تعداد پیش قسط و اقساط، شدم که متاسفانه دادگاه تجدید نظر یک ماه بعد از اعتراض بنده و با قیمت ۱۶ میلیونی سکه رای بدوی را تایید و قطعی نموده.در حالی که من با قیمت ۱۱ میلیونی سکه اعتراض زدم و تجدید نظر در زمان صدور رای با قیمت سکه ۱۶ میلیونی اعتراض بنده را رد کرده است که واقعا برام جای تعجب داره. حقوقم حدود ۳ میلیون است و واقعا توان پرداخت پیش قسط تعیین شده رو ندارم.خواستم بدونم:۱_ میتونم برای پیش قسط مهریه تقاضای تعدیل بدم و اصلا قضات تعدیل را بابت پیش قسط قبول میکنن؟ ۲_باید تقاضا رو به دادگاه بدوی صدور رای بدم یا اینکه کلا باید دادخواست جداگانه بزنم ( اعسار یا تعدیل تقسیط )؟ ۳_در این فاصله میتونن حکم جلب برام بگیرن؟ ۴_اگر امکان تعدیل نیست من چقدر وقت دارم برای پرداخت پیش قسط؟۵_ و اینکه زوجه قبلا از طریق ثبت مبلغی رو دریافت کرده بود و انصراف داده بود و از طریق دادگاه مهریه رو اجرا گذاشت و در روند دادگاه هم مبالغی از حقوقم توقیف شده و داره میشه و حتی جند حسابم هم مسدود شده.حالا تکلیف این مبالغی که از ثبت گرفته و مبالغی که از حقوقم کسر شده و توی حساب دادگستری رفته و مسدودی حساب ها چی میشه و چطور محاسبه میشه؟؟خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید