آیا امکان فسخ وکالت رو دارم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #84067288

سلام
خسته نباشید. در سال ۹۳ پدرم مرحوم شدن و من به همراه دو برادر و دو خواهرم به جهت رفع قسمتی از غصه های مادر عزیزم به ایشان وکالت دادیم که اموال پدر در اختیار ایشان باشد.متاسفانه متن وکالت رو در خاطر ندارم که محضر چه وکالتی رو نوشته.
الان کمی به مشکل خوردیم و می خوام ببینم که آیا امکان فسخ وکالت رو دارم یا خیر؟ در چه صورت آری و در چه صورتی خیر؟
ضمنا پدر بنده چند دستگاه آپارتمان دارن که هرکدوم از ما نشستیم و مقدار قابل توجهی زمین در شهرستان و یک ملک مسکونی در شمال. طبق وصیت، مقداری زمین رو هدیه کردن برای امور خیر، یکی از آپارتمانها که بنده در اون هستم رو بخشیدن به مادرم و بقیه آزادن.
آیا این وصیت شرعا صحیحه؟
مادرم بزرگوار بنده از کدوم ماترک پدرم شرعا و قانونا ارث می برن؟غیر از زمینها که ارث پدربزرگم هست، مابقی ماترک ایشون مربوط به بعد از ازدواج ایشون هست.
خیلی از بذل محبتتون ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که وکالت بلاعزل باشد، می‌توانید ایشان را عزل کنید.
وصیت صرفا نسبت به یک سوم صحیح می باشد، در صورت عدم رضایت سایر وراث،نسبت به مازاد طبق قوانین ارث تقسیم می‌شود.

سلام. ۱/اگر وکالت بلاعزل باشد حق فسخ ندارید.
۲/وصیت تا یک سوم یا ثلث اموال صحیحه بایست حساب کنین ببینید ، بیشتر اگر بود از ثلث، وصیت صحیح نیست.
۳/ از مابقی ماترک یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول مثل زمین و...