با استناد به حکم ضرب وجرح میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۱ #84009112

همسرم بنده ها را نورد ضرب و جرح قرار داده و ثابت شده دیه هم بریدن آیا می توانم خودم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، می تواند از عوامل ایجاد عسر و حرج برای شما باشد با توجه به این که رای کیفری هم دارید، لیکن نیاز به بررسی داشته و تصمیم گیری با دادگاه است.

با سلام و ادب
اگر این کار مداوم باشد و زوج ضرب و شتم را تکرار کند شما می توانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و گواهی عدم امکان سازش دریافت نموده و طلاق بگیرید.

درصورت استمرار یا شدت جراحت که به صد کشت باشد شاید زن بتواند پس از اخذ محکومیت قطعی شوهرش بعنوان عسرحرج ازش استفاده کند اما پذیرش یا عدم پذیرش آن با قاضی دادکاه خانواده است

با سلام مصادیق عسر و حرج به تشخیص قاضی است ، می توانید این دادخواست را مطرح کنید.

درود بر شما، چنانچه این عمل استمرار داشته و شهودی در این خصوص دارید، بر اساس شهادت شهود و نیز حکم صادره ممکن است بتوانید عسروحرج خود را اثبات نموده و درخواست طلاق نمایید.

با سلام
شما باید دادخواست طلاق به درخواست زوجه را تقدیم کنید و با استناد احکام صادره و شرایطی که برای شما به وجود آمده عسر و هرج خود را اثبات کنید والا باید داور معرفی کنید

بنام خدا،از مصادیق فسخ نکاح میتواند تلقی شود و دعوایی که شما باید مطرح کنید الزام به صدور حکم طلاق است نه صدور گواهی عدم امکان سازش.