راهی برای به نتیجه رسیدن سریعتر پرونده هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #84006195

سلام و عرض احترام
الان نزدیک به ۳ ماه میشود که پرونده من که خواهان هستم به سبب تجدید نظرخواهی خوانده از شورای حل اختلاف به دادگاه فکر کنم مفتح در شهر زیبا پشت کانون تربیتی رفته. ولی هنوز هیچ خبری نشده دو دفعه هم مراجعه کردم منشی شعبه گفته ابلاغیه براتون پیامک میشود.
در صورتیکه پرونده زیاد سختی نیست، مربوط به ماشینی میشود که به اسم بدون رنگ خریدم ولی بعدا متوجه شدم با رنگ هست، شورای حل اختلاف رای اولیه را به نفع من صادر کرده بعد فروشنده تجدید نظرخواهی کرده.
میخواستم بدونم آیا همه پرونده ها انقدر طول می‌کشه، یا اینکه اگه وکیل بگیرم کارم حل میشه، یا راهی برای به کار انداختن سریعتر پرونده هست!

کمال تشکر از شما و سایت به واقع مفید حال مردم بنیاد وکلا را دارم.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام روندرسیدگی تجدید نظر اصولا نباید این مدت زمان ببرد.

با سلام. اغلب نباید اینقدر طول بکشد البته درنظر داشته باشید که در مرحله تجدیدنظرخواهی علی الاصول جلسه حضوری دادرسی تشکیل نمی شود و پرونده جهت صدور رای توسط قاضی تجدیدنظر فقط وقت نظارت دارد که رای را در زمان مناسب صادر کند.